Met het begin van de lente is het tijd om je garderobe bij te werken! Een perfecte voorjaarsgarderobe samenstellen kan intimiderend zijn, maar dat hoeft niet. Of je nu op zoek bent naar trendy stukken of tijdloze nietjes, elke vrouw heeft bepaalde items in haar kast nodig. Laten we eens kijken naar hoe je een geweldige garderobe kunt samenstellen waarmee je er dit seizoen geweldig uitziet en je geweldig voelt. Lees snel verder en ontdek alle tips!

Elke seizoen garderobe heeft verbindende items nodig

Elk seizoen zijn er essentiële stukken die elke vrouw in haar kast moet hebben. Deze tijdloze ‘’nietjes’’ zijn betrouwbaar en gaan langer mee dan welke trend dan ook. Zo is een klassieke trenchcoat ideaal voor elk seizoen en altijd modieus. Een witte blouse met knopen is ook een must-have. Dit overhemd kan, afhankelijk van de gelegenheid, omhoog of omlaag gekleed worden. Hetzelfde geldt voor blauwe jeans, ze zijn nooit uit de mode en kunnen bij bijna alles gedragen worden. Vergeet tot slot niet basics als een zwarte broek en een fris wit T-shirt, deze stukken helpen je om je look gepolijst maar toch ontspannen te houden. Zoek jij naar mooie basics? Neem eens een kijkje bij https://www.ibizamode.nl/nl/!

Kleurenpalet 

Begin bij het samenstellen van je voorjaarsgarderobe met de vraag met welk kleurenpalet je wilt werken. De lente draait om lichte, luchtige tinten zoals pastels, neutralen en levendige juweeltinten. Bedenk bij welke kleuren je je het meest zelfverzekerd voelt en kies stukken die binnen dat spectrum passen! Als je je overweldigd voelt door al deze mogelijkheden, begin dan gewoon met twee of drie hoofdkleuren en voeg naar behoefte accenten toe.

Stoffen en texturen 

Bedenk naast de kleurkeuze ook welke stoffen en texturen je in je garderobe wilt verwerken. Tijdens de warmere maanden zijn lichte stoffen als linnen ideaal omdat ze zowel ademend als comfortabel zijn. Andere mooie lentematerialen zijn katoen, chiffon en organza. Al deze materialen kunnen gebruikt worden voor casual looks of opgemaakt voor formelere gelegenheden. Houd er rekening mee dat texturen ook belangrijk zijn bij het kiezen van kledingstukken. Zoek naar items met ruches of kanten details als je een beetje flair aan je outfits wilt toevoegen!

Investeer in je accessoires

Accessoires worden vaak over het hoofd gezien bij het samenstellen van een capsule wardrobe, maar ze zijn net zo belangrijk als de kledingstukken zelf! Niet alleen maken accessoires een outfit interessanter, maar ze kunnen ook een eenvoudige look veranderen in iets meer high fashion. Investeer in kwaliteitszonnebrillen die meerdere seizoenen meegaan. Parker! En als je nog een stapje verder wilt gaan, overweeg dan om opvallende sieraden te kopen, zoals opvallende oorbellen of kettingen, die elk ensemble zonder veel moeite opwaarderen.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.